Wat zijn mijn lievelingswebsteden?

Geschreven door Dyami Millarson

Ik heb drie lievelingswebsteden die ik regelmatig bezoek omdat ik ze heel handig vind. De eerste is https://www.koopjesdrogisterij.nl, waar ik mijn vitamine- en mineralensupplementen vandaan haal tegen een scherpe prijs. Sinds ik gebruik maak van die website koop ik bijna nooit meer bij een gewone drogisterij. Ik koop regelmatig veel supplementen in vanwege vitamine- en mineralentekorten die voortkomen uit mijn kortedarmsyndroom dat ik overgehouden heb aan een dunnedarmoperatie in 2013.

De tweede is https://www.boekwinkeltjes.nl, waar ik vooral mijn zeldzame oude boeken koop. Ik koop vrijwel nooit boeken bij de gewone winkels of antiquariaten meer, maar ik zoek naar de scherpste prijzen online voor zeldzame oude boeken. Ik koop boeken ook vaak bij de kringloop, waar het nog veel goedkoper is dan online. Wanneer men boeken online aanschaft, moet men er wel echt zeker van zijn dat dezelfde boeken niet bij de kringloop verkrijgbaar zijn.

De derde is https://www.vliegtickets.nl, waar ik altijd de goedkoopste vliegreizen boek. Deze webstede heeft goede prijsvergelijkingen die echt handig zijn om naar het buitenland te vliegen tegen de laagste prijs. Ik geef het liefst zo min mogelijk uit aan vluchten omdat ik het zonde van mijn geld vind, en daarom was deze webstede voor mij een grote uitkomst in 2017 toen ik naar Hongkong, Beijing en Taipei reisde met het vliegtuig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s